Wednesday, January 26, 2011

about her. my bestfriends everr..

 SHE ? SITI SARAH BINTI ZAINUDDIN.. about she ? mlas laa nak ckap lebih2. HAHA. just nak smua tahu. she is my bestfriends ever ! HAHA . sayang giler nak matii dengan dia nie dol ! huhu. knla since kat uitm nie laa. baru je nak stahun kot tapi da rpat mcm knal dari baby. HAHA. satu faculty jugakk kat uitm nie. dulu satu bilik tp skrg da takk ponn :'( ! sedihhh. hukhukhuk. tapi tak bape heran sgat laa sebab aku tdo ngan dia. HAHA. slalu laa kat bilik dia. hehe. one more. dia nie pandai nyanyi tau. suare gila sedap merdu laa beb. HUHU. tue yang aku soh masuk macam2 competition nyanyi. cuba nasib kan. aku laa yang dok slalu teman dia nyanyi. n tempat yang terlalu popular untuk kami nie ape lagii kan klau tak ALI BABA at giant tampoi tuee. hehe. ape lagii eh ? bya laa yang ktorg nie always together n byak perkara yang buat ktorg nie lebihh rapat. huhu. pape pon aku syangg dia gila vavii laa kan. HAHA.




nie laa time ktorang berdua.. hee :) syangg dia !

3 comments:

  1. perghh...hotstuff ar sara pasni...ahahah!!

    ReplyDelete
  2. hope relationship korang kekal sampai bila2 ;)

    ReplyDelete
  3. ayie : haha.

    c;s rai : thanks so much akk. hee.

    ReplyDelete